Diensten

Uitgebreide analyse van je persoonlijke design
Geen mens is hetzelfde. Met een analyse van jouw design krijg je diepgaand inzicht in jouw specifieke kwaliteiten en je unieke bijdrage in het leven. In dit consult ontrafelen we alle elementen van jouw design. We bespreken je type en je strategie voor het maken van keuzes. Natuurlijk komen ook de gedefinieerde kanalen en je missie (incarnatiekruis) aan bod. Ik vind het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan je profiel, omdat dit voor 70 procent bepaalt wie je bent en hoe je de dingen aanpakt. Vaak is het profiel het meest praktische en herkenbare aspect van je design.

De uitgebreide analyse gaat verder dan een vertaling van de theorie van Human Design. Door mijn intuïtieve vermogen en ervaring met het systeem, ben ik in staat verbindingen te maken en onbewuste blokkades naar de oppervlakte te brengen. Uiteraard is er ruimte om specifieke vragen te stellen en aandachtsgebieden te analyseren. Met dit consult kun je alle aspecten in je leven onder de aandacht brengen, van werk en relaties tot gezondheid en missie. Ik maak een audio-opname van het consult, zodat je het thuis kunt na luisteren. Dit consult vindt plaats in het centrum van Den Bosch (of in enkele gevallen via Skype of op locatie) en duurt drie uur. De analyse kost € 350- (exclusief btw, factuur mogelijk).

Incompany workshop
Voor teams binnen bedrijven bied ik workshops op maat. Ik geef een introductie op het systeem, waarbij de negen centra, de kanalen, de vier typen en de profielen aan bod komen. Vervolgens bespreken we één voor één de designs van de teamleden, in teamverband of individueel. Ieders zichtbare kwaliteiten, onbewuste talenten en kwetsbaarheden komen aan bod. De onderlinge dynamiek wordt blootgelegd. Een Human Design-workshop op de werkvloer kan bijdragen aan een diepgaand begrip voor elkaar en tilt de samenwerking naar een hoger niveau. Een bedrijfsworkshop bedraagt € 545,- per dagdeel (exclusief btw).