Diensten

Live Your Design – reading
Geen mens is hetzelfde. Met een analyse van jouw design krijg je diepgaand inzicht in jouw specifieke kwaliteiten en je unieke bijdrage in het leven. In dit consult ontrafelen we alle elementen van jouw design. We bespreken je type en je strategie voor het maken van keuzes. Natuurlijk komen ook de gedefinieerde kanalen, je profiel en je missie (incarnatiekruis) aan bod. Maar dit consult biedt méér…

Door mijn intuïtieve vermogen als mentale projector ben ik in staat af te stemmen op jouw energie. Hierdoor kan ik jouw systeem als het ware ‘lezen’ en haal ik je unieke kern, je levenslessen en je kwaliteiten naar de oppervlakte. Dit consult is een basisreading plus coachingsessie in één. Ik geef je niet alleen de highlights van jouw design, maar ook adviezen waarmee je echt een transformatie in gang kunt zetten.

Je design wordt gevormd door het moment van je geboorte en dit verandert niet gedurende je leven. Een analyse van je design is dus een waardevolle investering waar je je leven lang plezier van hebt. Ik maak een audio-opname van het consult, zodat je het thuis kunt na luisteren. Dit consult vindt plaats in het centrum van Den Bosch of via Zoom.

Een Human Design reading duurt ruim twee uur en kost € 175,- (incl. btw).

Work Your Design – coaching consult
Heb je specifieke vragen over je baan, je eigen bedrijf en je professionele ontwikkeling?  In een Work Your Design coaching consult gaan we hier specifiek op in. Uit jouw design kan ik de elementen filteren die precies laten zien waar jouw toekomstige ontwikkeling over gaat. Dit geeft altijd verrassende en motiverende inzichten! Ook staan we stil bij de conditioneringen die jou belemmeren om op het gebied van werk de juiste stappen te kunnen zetten en nemen we blokkades weg. Dit consult wordt vaak geboekt door mensen die geen voldoening meer halen uit hun werk, die toe zijn aan een volgende stap of die willen doorgroeien met hun eigen onderneming. Het geeft je een krachtige impuls en begeleiding om je business of loopbaan te transformeren.

Een Work Your Design coaching consult duurt twee uur en kost 175,- (incl. btw).

Health by Design – e-book
Ieder mens is uniek. Ook voor jouw fysieke en mentale gezondheid geldt een specifieke gebruiksaanwijzing. Met de juiste manier van eten en de juiste leefstijl kun jij je design optimaal ondersteunen. We zeggen vaak dat ‘gewoon’ gezond eten, variatie en matiging het beste advies zijn voor iedereen. Maar voor een Manifesting Generator betekent dat iets heel anders dan voor een Projector. Bovendien gaat Human Design ervan uit dat ieder mens een uniek verteringssysteem en een sterkste zintuig heeft. Er zijn twaalf verschillende verteringstypen en zes zintuigen. Wil je weten wat jouw unieke combinatie is en hoe je dit toepast in je leven, dan is dit persoonlijke advies een geweldige aanvulling op je design-kennis.

Je ontvangt het advies in de vorm van een e-book. De kosten bedragen 49,- (incl.btw).

Live, Work & Health by Design – coaching pakket
Als je je helemaal wilt onderdompelen in alle aspecten van je design, dan is dit pakket wat je zoekt! Je krijgt twee persoonlijke coachingsessies (Live your Design & Work Your Design), je Health By Design e-book én als bonus een consult van een uur via Zoom waarin je al je vragen kunt stellen.

Met dit pakket heb je een perfecte basis om je design van alle kanten te leren kennen en je leven naar een nieuw level te brengen. Het pakket kost 375,- inclusief btw.