Diensten

Analyse van je persoonlijke design
Geen mens is hetzelfde. Met een analyse van jouw design krijg je diepgaand inzicht in jouw specifieke kwaliteiten en je unieke bijdrage in het leven. In dit consult ontrafelen we alle elementen van jouw design. We bespreken je type en je strategie voor het maken van keuzes. Natuurlijk komen ook de gedefinieerde kanalen en je missie (incarnatiekruis) aan bod. Ik vind het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan je profiel, omdat dit voor 70 procent bepaalt wie je bent en hoe je de dingen aanpakt. Vaak is het profiel het meest praktische en herkenbare aspect van je design.

Je design wordt gevormd door het moment van je geboorte en dit verandert niet gedurende je leven. Een analyse van je design is dus een eenmalige investering. Ik maak een audio-opname van het consult, zodat je het thuis kunt na luisteren. Dit consult vindt plaats in het centrum van Den Bosch of via Skype en duurt twee uur.

De analyse kost € 175,-.
(Dit is inclusief btw, factuur mogelijk)

Uitgebreide analyse met coaching
Een uitgebreide analyse gaat verder dan een vertaling van de theorie van Human Design. Dit consult wordt vaak geboekt door zzp’ers en ondernemers die een krachtige impuls willen geven aan hun ontwikkelproces.

Naast de basis-analyse van jouw design hebben we in dit consult de ruimte om de diepte in te gaan. Door mijn intuïtieve vermogen als mentale projector ben ik in staat af te stemmen op jouw energie. Hierdoor kan ik jouw systeem als het ware ‘lezen’ en haal ik je unieke kern, je levenslessen en je kwaliteiten naar de oppervlakte. Met dit consult kun je alle aspecten in je leven onder de aandacht brengen, van werk en relaties tot gezondheid en missie. Ik maak een audio-opname van het consult, zodat je het thuis kunt na luisteren. Dit consult vindt altijd face to face plaats en duurt drie uur.

De analyse kost € 295,-.
(Dit is inclusief btw, factuur mogelijk)

Coaching consult
Als je in het verleden een basisreading hebt gehad, maar behoefte hebt aan ondersteuning en heldere inzichten, is een coachingsessie een goede keuze. Dit consult wordt vaak geboekt door mensen die een bewust bezig zijn met hun (spirituele) ontwikkeling.

In een gesprek van anderhalf uur kijken we aan de hand van je design naar de thema’s die spelen. Ik kan dan inzoomen op je energie en de onderliggende levenslessen. Met een coaching consult kun je je toetsen of je op de goede weg zit en bijsturen waar nodig.

De kosten voor een coaching consult bedragen € 125,-.
(Dit is inclusief btw, factuur mogelijk)

Incompany workshop
Voor teams binnen bedrijven bied ik workshops op maat. Ik geef een introductie op het systeem, waarbij de negen centra, de kanalen, de vier typen en de profielen aan bod komen. Vervolgens bespreken we één voor één de designs van de teamleden, in teamverband of individueel. Ieders zichtbare kwaliteiten, onbewuste talenten en kwetsbaarheden komen aan bod. De onderlinge dynamiek wordt blootgelegd. Een Human Design-workshop op de werkvloer kan bijdragen aan een diepgaand begrip voor elkaar en tilt de samenwerking naar een hoger niveau.

Een bedrijfsworkshop bedraagt € 545,- per dagdeel.
(Dit is exclusief btw, factuur mogelijk)