Diensten

Analyse van je persoonlijke design
Met een analyse van jouw design kun je je leven lang vooruit! In dit consult ontrafelen we alle elementen van jouw design. Ik bespreek je type en strategie, je kwaliteiten aan de hand van de kanalen en je hogere bestemming. Ook je profiel komt uitgebreid aan bod, dit bepaalt voor een groot deel hoe jouw design in de praktijk uitwerkt. Deze analyse gaat verder dan een vertaling van de theorie van Human Design. Door mijn intuïtieve vermogen en ervaring met het systeem, ben ik in staat diepere verbanden bloot te leggen. Ik maak een audio-opname van het consult, zodat je het thuis kunt na luisteren. Dit consult kan plaatsvinden in Den Bosch of via Skype en duurt twee uur. De analyse kost € 175,- (inclusief btw, factuur mogelijk).

Relatieconsult
Een reading voor partners omvat een uitgebreide analyse van jullie beider designs, aangevuld met de gezamenlijke chart en de thema’s die in jullie relatie belangrijk zijn. Ook hier is de reading meer dan de som der delen: in het gesprek komt de kern van jullie combinatie naar boven. Je krijgt diepgaand inzicht in elkaars anders-zijn en hoe jullie daar beiden door kunnen groeien. Een relatiereading duurt drie uur en bedraagt € 250,- (inclusief btw).

Gezinsreading
Binnen het gezin komt Human Design tot leven! Met een gezinsreading ontdek je hoe de designs van jou, je partner én jullie kinderen elkaar beïnvloeden. Een prachtige   investering in jullie ontwikkeling en gezamenlijke toekomst. Een reading voor het gezin duurt een dagdeel, ongeveer vier uur. De reading kan plaatsvinden bij jullie thuis. We bespreken alle afzonderlijke designs, profielen en levensthema’s. Maar ook de dynamiek tussen de gezinsleden komt uitgebreid aan bod. Dit is een workshop op maat, met veel aandacht voor actuele vragen en thema’s. Een gezinsreading kost € 495,- (inclusief btw).

Incompany workshop
Voor teams binnen bedrijven bied ik workshops op maat. Ik geef een introductie op het systeem, waarbij de negen centra, de kanalen, de vier typen en de profielen aan bod komen. Vervolgens bespreken we één voor één de designs van de teamleden. Ieders zichtbare kwaliteiten, onbewuste talenten en kwetsbaarheden komen aan bod. De onderlinge dynamiek wordt blootgelegd. Een Human Design workshop op de werkvloer kan bijdragen aan een diepgaand begrip voor elkaar en tilt de samenwerking naar een hoger niveau. Een bedrijfsworkshop bedraagt 545,- per dagdeel (exclusief btw).

Training voor coaches
Voor coaches en therapeuten die Human Design willen toepassen in hun praktijk, of diegenen die zich verder willen verdiepen in het systeem, bied ik een intensief begeleidingstraject aan. Het traject bestaat uit drie persoonlijke coaching-sessies van twee uur en drie Skype-consulten van een uur, verdeeld over drie maanden. In deze training leer je hoe je een chart analyseert en hoe je verbanden kunt leggen tussen de verschillende onderdelen. Aan de hand van oefeningen en de charts van je familieleden, collega’s en vrienden, leer je het systeem op een dieper niveau begrijpen en toepassen. Het traject is individueel, je krijgt dus begeleiding op maat, toegesneden op vragen die voor jou actueel zijn. Human Design heeft als uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Na deze training kun je het systeem dus toepassen op een manier die helemaal bij jou past. De opleiding kost € 949,- (inclusief btw). Dit is inclusief coaching- en Skype-sessies, oefeningen en persoonlijke begeleiding.