Diensten

Persoonlijke analyse van je design
In deze reading bespreek ik je type, strategie, innerlijke autoriteit, kanalen, profiel en hogere bestemming. Daarbij breng ik alles met elkaar in verbinding, zodat je diepgaand inzicht krijgt in jouw persoonlijke design. Je krijgt concrete adviezen voor het handelen en beslissen vanuit jouw kern. Van deze reading heb je je leven lang profijt. Ik maak een audio-opname van het consult, zodat je het thuis kunt na luisteren ter ondersteuning van je proces. De reading duurt twee uur en kost € 150,- (inclusief btw).

Uitbreiding zakelijk advies
Tijdens een persoonlijke reading kan het waardevol zijn om dieper in te gaan op vragen omtrent werk en het manifesteren van je eigen onderneming. Hoe kan ik zakelijk mijn zichtbaarheid vergroten? Hoe vind ik mijn toegevoegde waarde, wat is de kern van mijn werk? En hoe onderscheid ik me hierin van andere ondernemers? Om specifieke vragen te bespreken, is het mogelijk de persoonlijke reading uit te breiden met een uur zakelijk advies. De kosten hiervoor bedragen € 75,- extra (inclusief btw).

Teambuilding en bedrijfstraining
Binnen het bedrijfsleven kan Human Design van grote waarde zijn. Met persoonlijke analyse en groepssessies kan een diepgaand inzicht ontstaan in de kwaliteiten van medewerkers. Beter samenwerken, optimaal gebruikmaken van elkaars talenten, een grotere efficiëntie en meer voldoening en onderling begrip zijn de resultaten van een incompany traject met Human Design. Neem contact op voor de mogelijkheden op maat.

Relatie reading
Een reading voor partners omvat een uitgebreide analyse van jullie beider designs, aangevuld met de gezamenlijke chart en de thema’s die in jullie relatie belangrijk zijn. Ook hier is de reading meer dan de som der delen: in het gesprek komt de kern van jullie combinatie naar boven. Je krijgt diepgaand inzicht in elkaars anders-zijn en hoe jullie daar beiden door kunnen groeien. Een relatiereading duurt drie uur en bedraagt € 250,- (inclusief btw).

Coaching op basis van Human Design
Ben je al bekend met Human Design en heb je praktische vragen over bepaalde patronen in je leven, dan kun je kiezen voor een coachingsgesprek. Ook wanneer je tijdelijk vastloopt of begeleiding nodig hebt bij het toepassen van je strategie, kan coaching de energie weer in beweging brengen. Een sessie van een uur kost € 75,- (inclusief btw).

Lezingen
Voor grotere groepen die willen kennismaken met Human Design geef ik lezingen. Een lezing kan bijvoorbeeld bestaan uit twee blokken van vijf kwartier. Ik bespreek alle elementen waaruit een Human Design kaart is opgebouwd en ga in op de vier typen die het systeem onderscheidt. De basisprincipes van het systeem worden helder uitgelegd, zodat toehoorders zelf aan de slag kunnen met de analyse van hun eigen design. Het tarief voor een dergelijke lezing start vanaf € 395,- (inclusief btw).