Diensten

Korte analyse
Wil je snel de highlights ontdekken van jouw design? Dan is de korte analyse een goed begin. In dit consult leg ik je uit hoe jij het best kunt omgaan met je kwaliteiten en valkuilen. Ik bespreek je type en strategie, je kanalen en je beslissingscentrum. Deze analyse gaat verder dan een vertaling van de theorie van Human Design. Door mijn intuïtieve vermogen en ervaring met het systeem, ben ik in staat diepere verbanden bloot te leggen. Ik maak een audio-opname van het consult, zodat je het thuis kunt na luisteren. Dit consult kan plaatsvinden in Den Bosch of via Skype en duurt vijf kwartier. De korte analyse kost € 150- (inclusief btw).

Diepte analyse
Met een deze sessie van drie uur ga je volledig de diepte in. Aan de hand van je type en strategie, de kanalen, je profiel en je hogere bestemming leggen we patronen bloot die in jouw leven aan de oppervlakte komen. Je krijgt zo een grondig inzicht in je bijdrage op het gebied van werk, de manier waarop je relaties aangaat, je fysieke en zakelijke gezondheid en datgene wat jou vervulling geeft. Met mijn vermogen om energetisch af te stemmen, brengen we ook de onbewuste obstakels naar de oppervlakte, zodat je die kunt oplossen. Een diepte analyse kun je beschouwen als een coaching-sessie en is daarom ook mogelijk als je al veel inzicht hebt in je design. Hiermee geef je een grondige impuls aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een diepte analyse kost € 295,- (inclusief btw).

Opleiding
Voor coaches en therapeuten die Human Design willen toepassen in hun praktijk, of diegenen die zich verder willen verdiepen in het systeem, bied ik een intensief opleidingstraject aan. Het traject bestaat uit drie persoonlijke coaching-sessies en drie Skype-consulten van een uur, verdeeld over drie maanden. In deze opleiding leer je hoe je een chart analyseert en hoe verbanden kunt leggen tussen de verschillende onderdelen. Aan de hand van oefeningen leer je het systeem op een dieper niveau begrijpen en toepassen. Het traject is individueel, je krijgt dus begeleiding op maat. Human Design heeft als uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Na deze opleiding kun je het systeem dus toepassen op een manier die helemaal authentiek is. De opleiding kost € 2100,-. Dit is inclusief coaching- en Skype-sessies, wekelijkse oefeningen en lesmateriaal.

Relatie-consult
Een reading voor partners omvat een uitgebreide analyse van jullie beider designs, aangevuld met de gezamenlijke chart en de thema’s die in jullie relatie belangrijk zijn. Ook hier is de reading meer dan de som der delen: in het gesprek komt de kern van jullie combinatie naar boven. Je krijgt diepgaand inzicht in elkaars anders-zijn en hoe jullie daar beiden door kunnen groeien. Een relatiereading duurt drie uur en bedraagt € 295,- (inclusief btw).