Diensten

Analyse van je persoonlijke design
Geen mens is hetzelfde. Met een analyse van jouw design krijg je diepgaand inzicht in jouw specifieke kwaliteiten en je unieke bijdrage in het leven. In dit consult ontrafelen we alle elementen van jouw design. We bespreken je type en je strategie voor het maken van keuzes. Natuurlijk komen ook de gedefinieerde kanalen, je profiel en je missie (incarnatiekruis) aan bod. Door mijn intuïtieve vermogen als mentale projector ben ik in staat af te stemmen op jouw energie. Hierdoor kan ik jouw systeem als het ware ‘lezen’ en haal ik je unieke kern, je levenslessen en je kwaliteiten naar de oppervlakte.

Je design wordt gevormd door het moment van je geboorte en dit verandert niet gedurende je leven. Een analyse van je design is dus een waardevolle investering waar je je leven lang plezier van hebt. Ik maak een audio-opname van het consult, zodat je het thuis kunt na luisteren. Dit consult vindt plaats in het centrum van Den Bosch of via Zoom en duurt twee uur.

Een persoonlijke Human Design-analyse kost € 175,- inclusief btw.

Relatie-reading
Ons design vertelt ons wie we zijn en wat onze bijdrage is. Maar in de interactie met anderen komt het pas echt tot leven. De studie van relaties, zowel zakelijk als privé, is mijn expertisegebied.

In een gesprek van twee uur kijken we aan de hand van jouw design en dat van de ander (liefdespartner of zakenpartner) naar jullie onderlinge chemie en wisselwerking. Ik bespreek jullie gezamenlijke talenten, maar ook de vlakken waarop jullie elkaar kunnen ‘kwijtraken’ onder druk. Ik stem me af op de energie in de relatie en geef concrete adviezen voor het verbeteren van de communicatie en het vermijden van valkuilen. Ook is er ruimte om stil te staan bij de conditioneringen die jullie beïnvloeden en die een positieve uitwisseling in de weg staan.

Een relatiereading geeft altijd veel motiverende energie, meer begrip voor elkaars anders-zijn en concrete adviezen om zelf mee aan de slag te gaan.

Een relatiereading duurt tweeënhalf uur en kan plaatsvinden in Den Bosch of via Zoom. Het is mogelijk, maar niet noodzakelijk, om deze reading met zijn tweeën bij te wonen. Je ontvangt een audio-opname van het consult.

De kosten voor een relatiereading bedragen € 295,- inclusief btw.

Persoonlijke reading voor voeding en leefstijl
Ieder mens is uniek. Ook voor jouw fysieke en mentale gezondheid geldt een specifieke gebruiksaanwijzing. Met de juiste manier van eten en de juiste leefstijl kun jij je design optimaal ondersteunen. We zeggen vaak dat ‘gewoon’ gezond eten, variatie en matiging het beste advies zijn voor iedereen. Maar voor een Manifesting Generator betekent dat iets heel anders dan voor een Projector. Bovendien gaat Human Design ervan uit dat ieder mens een uniek verteringssysteem heeft. Wil je weten hoe dit bij jou zit, dan is deze reading een geweldige aanvulling op je design-kennis.

Voor dit consult heb je voorkennis nodig over jouw persoonlijke design. De sessie duurt twee uur en kost 125,- inclusief btw.

Businessconsult
In een business consult bespreken we je kwaliteiten en kansen op het gebied van werk. Dit consult wordt vaak geboekt door zzp’ers en ondernemers die een krachtige impuls willen geven aan hun ontwikkelproces.

Aan de hand van je design en eventueel dat van je onderneming komen we tot concrete inzichten en adviezen om je business naar een hoger plan te tillen. In dit consult kunnen we kijken naar je missie, je producten of diensten en je werkrelaties of klanten. We halen je beperkende overtuigingen naar de oppervlakte en bespreken je strategie om weer nieuwe stappen te zetten.

Ik maak een audio-opname van het consult, zodat je het thuis kunt na luisteren. Dit consult vindt plaats in het centrum van Den Bosch of via Zoom en duurt twee uur.

In dit consult is jouw persoonlijke reading (of een verdieping daarvan) inbegrepen. Een businessconsult kost € 245,- inclusief btw.

Incompany training
Voor teams binnen bedrijven bied ik trainingen op maat. Ik geef een introductie op het systeem, waarbij de negen centra, de kanalen, de vier typen en de profielen aan bod komen. Vervolgens bespreken we één voor één de designs van de teamleden, in teamverband of individueel. Ieders zichtbare kwaliteiten, onbewuste talenten en kwetsbaarheden komen aan bod. De onderlinge dynamiek wordt blootgelegd.

Omdat ik zelf altijd in teamverband heb gewerkt, heb ik diepgaande kennis van en ervaring met de processen in teams binnen organisaties. Als projector heb ik van nature een bemiddelende, adviserende rol. Bovendien ben ik in staat om objectief en zonder oordeel te kijken naar processen en onderlinge dynamieken. Een Human Design-workshop op de werkvloer kan bijdragen aan een groter begrip voor elkaar en verbetert de samenwerking tussen de teamleden.

Een bedrijfstraining bedraagt € 545,- per dagdeel, exclusief btw.