Over Sarah

IMG_7090

Design
Volgens het Human Design-systeem ben ik een mentale Projector (kanaal 11-56). Mijn bijdrage ligt in het vertellen van verhalen aan de hand van ervaringen uit het verleden (Right angle cross of rulership). Met mijn nieuwsgierige denken en open systeem kan ik situaties en personen van binnenuit ‘lezen’ en de vertaling maken naar de praktijk van het dagelijks leven.

Ervaring en opleiding
In 2008 leerde ik het Human Design-systeem kennen. Vanaf dat moment begon een fascinerende reis langs typen, profielen, centra en kanalen. Ik werd opgeleid in het systeem door Guido Wernink, een van de eerste leerlingen van grondlegger Ra Uru Hu. Daarnaast leerde ik veel van Peter Schöber, dé Human Design-expert in het Duitstalig gebied. Ook naast Human Design volgde ik verschillende opleidingen en coaching-trajecten voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

In 2013 verscheen het boek van Guido en mij over de basisprincipes van het systeem. Het is het eerste en enige boek over Human Design in het Nederlands. Sindsdien geef ik lezingen, workshops en persoonlijke readings.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren