Over Sarah

IMG_7090

Design
Ik ben geboren op 12 september 1981 om 00:18 uur in Goirle. Volgens het Human Design-systeem ben ik een mentale Projector (kanaal 11-56). Het is mijn bestemming om verhalen te vertellen aan de hand van ervaringen uit het verleden (Right angle cross of rulership). Met mijn nieuwsgierige denken en open systeem kan ik situaties en personen van binnenuit ‘lezen’ en de vertaling maken naar de praktijk van het dagelijks leven.

Ervaring en opleiding
In 2008 kwam ik in aanraking met het Human Design-systeem. Vanaf dat moment begon een fascinerende reis langs typen, profielen, centra en kanalen. Ik werd opgeleid in het systeem door Guido Wernink, een van de eerste leerlingen van grondlegger Ra Uru Hu. Daarnaast leerde ik veel van Peter Schöber, dé Human Design-expert in het Duitstalig gebied. Ook naast Human Design volgde ik verschillende opleidingen en coaching-trajecten voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

In 2013 verscheen het boek van Guido en mij over de basisprincipes van het systeem. Het is het eerste en enige boek over Human Design in het Nederlands. Sindsdien geef ik lezingen, workshops en persoonlijke readings.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren