Over Sarah

93825b36-1665-406c-b7ae-99ba2bc59fe0

Nieuwsgierig wezen met een druk denkend hoofd. Middelste van drie meisjes. Helderwetend. Liefhebber van schoonheid, harmonie en humor.

Aan het begin van deze eeuw werd mijn interesse voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling gewekt. In 2005 begon ik met de vierjarige erkende opleiding tot yogadocent bij stichting Yoga & Vedanta. Daarnaast volgde ik de opleiding tot energetisch coach en yogadocent bij Sai Bushan. Ik deed familieopstellingen, authentic movement, mediatietrainingen en ademtherapie. Kortom: alles wat bijdroeg aan mijn deconditioneringsproces. Doordat ik beperkende overtuigingen en patronen heb losgelaten ben ik in staat om anderen objectief en zonder projectie te coachen.

In 2008 leerde ik het Human Design systeem kennen. Ik verdiepte mij door middel van zelfstudie en intervisie in de theorie van het systeem. Een deel van mijn opleiding volgde ik in Duitsland bij Peter Schöber, een van de meest deskundige en wetenschappelijk ingestelde leraren op het gebied van Human Design. In 2013 verscheen het boek van Guido Wernink en mij over de basisprincipes van het systeem. Het is het eerste en enige boek over Human Design in het Nederlands (achtste druk april 2020).

Naast mijn werk als Human Design-coach werk ik als speech- en tekstschrijver. Ik studeerde geschiedenis aan de universiteit van Leiden en journalistiek aan de universiteit van Amsterdam.

Toen ik Human Design leerde kennen ontdekte ik dat deze studies precies aansluiten bij wie ik ben en wat mijn bijdrage is. Volgens het Human Design-systeem ben ik een Mentale Projector (1% van de mensen) met kanaal 11-56 (nieuwsgierigheid). Dit is een van de twee kanalen van verhalenvertellers. Het is mijn missie om te schrijven en vertellen op een manier die inzichten biedt, diepere lagen raakt en mogelijk transformatie in gang zet. In mijn werk als schrijver en als coach komen mijn kwaliteiten samen.

Mijn incarnatiekruis (hogere bestemming) is de Right angle cross of rulership III. Dit betekent dat het mijn bestemming is om anderen te begeleiden aan de hand van verhalen die een link hebben met het verleden.

Mijn profiel 3/5 maakt dat ik praktisch en experimenteel ben ingesteld. Ik leer door te onderzoeken wat wel en niet werkt. Dit betekent dat ik zelf vaak moet vallen en weer opstaan, maar leidt ertoe dat ik anderen op basis van eigen ervaring en gelijkwaardigheid kan adviseren.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren