Over Sarah

93825b36-1665-406c-b7ae-99ba2bc59fe0

Design
Volgens het Human Design-systeem ben ik een Mentale Projector (kanaal 11-56: the wanderer, nieuwsgierigheid). Als Projector ben ik hier om mijn inzichten te delen en anderen te coachen. Mijn unieke bijdrage ligt in het vertellen van verhalen aan de hand van ervaringen uit de praktijk, met een link naar het verleden (3/5 profiel en Right angle cross of rulership). Omdat ik een heel open systeem heb en een zogenaamde ‘outer authority’ ben, kan ik situaties en personen van binnenuit ‘lezen’ en de vertaling maken naar de praktijk van het dagelijks leven. Ik vind het belangrijk om een reading helemaal af te stemmen op de persoon, zodat de theorie gaat leven.

Ervaring en opleiding
In 2008 leerde ik het Human Design systeem kennen. Vanaf dat moment begon een fascinerende reis langs typen, profielen, centra en kanalen. Ik werd in de materie opgeleid door Guido Wernink, die één van de eerste leerlingen was van grondlegger Ra Uru Hu. Als Emotionele Manifestor (ondernemer/vernieuwer met kanaal 12-22: openheid) heeft Guido het systeem in Nederland op de kaart gezet.

Een deel van mijn opleiding volgde ik in Duitsland bij Peter Schöber, een van de meest deskundige en wetenschappelijk ingestelde leraren op het gebied van Human Design. In 2013 verscheen het boek van Guido en mij over de basisprincipes van het systeem. Het is het eerste en enige boek over Human Design in het Nederlands (zevende druk september 2019).

Naast mijn werk als Human Design-coach werk ik als speech- en tekstschrijver. Mijn gedefinieerde kanaal 11-56 is een van de twee kanalen van verhalenvertellers. Het is mijn missie om te schrijven op een manier die inzichten biedt, diepere lagen raakt en mogelijk transformatie in gang zet. In mijn werk als schrijver en als coach komen mijn kwaliteiten samen.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren