Over Sarah

93825b36-1665-406c-b7ae-99ba2bc59fe0

Design
Volgens het Human Design-systeem ben ik een Mentale Projector (kanaal 11-56: nieuwsgierigheid). Als Projector ben ik hier om mijn inzichten te delen en anderen te coachen. Mijn unieke bijdrage ligt in het vertellen van verhalen aan de hand van ervaringen uit de praktijk (3/5 profiel en Right angle cross of rulership). Omdat ik een heel open systeem heb en een zogenaamde ‘outer authority’ ben, kan ik situaties en personen van binnenuit ‘lezen’ en de vertaling maken naar de praktijk van het dagelijks leven. Ik vind het belangrijk om een reading helemaal af te stemmen op de persoon, zodat de theorie gaat leven.

Ervaring en opleiding
In 2008 leerde ik het Human Design-systeem kennen. Vanaf dat moment begon een fascinerende reis langs typen, profielen, centra en kanalen. Een deel van mijn opleiding volgde ik in Duitsland bij Peter Schöber, een van de meest deskundige en wetenschappelijk ingestelde leraren op het gebied van Human Design. Hiernaast volgde ik verschillende opleidingen op het gebied van coaching, energiewerk en persoonlijke ontwikkeling.

In 2013 verscheen mijn boek over de basisprincipes van het systeem. Het is het eerste en enige boek over Human Design in het Nederlands (zesde druk januari 2019). Sindsdien geef ik lezingen, workshops en persoonlijke readings. Naast mijn werk als Human Design-coach werk ik als speechschrijver en redacteur.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren